NannyMcTraveling

Mitt mål med min blogg är att sprida glädje. Jag är en energirik person som alltid försöker vrida och vända på saker till de posetiva. Min allra största passion här i livet är att resa och jag söker alltid efter nya spännande äventyr. Det är de jag vill skriva om, jag vill motivera andra att inte fastna i ett ekorrhjul utan ta sin chans här i livet. Livet är NU, vi har inte tid att bara stå och trampa.

Jag jobbar för tillfället som au pair åt en spansk familj I Valencia, super intressant! Jag blev erbjuden denna arbetsmöjligheten när jag reste runt i Bali. Jag satt i receptionen med super dåligt internet och försökte gör allt i min makt för att koncentrera mig på vad min nuvarande host mamma sa. Vi ringtde upp varann femtioelva gånger och sa ”can you please repeat that” Eller ” what, wait, I can’t hear you” typ 60arton gånger var … Någonting måste jag gjort bra för jobbet var efter skype intervjun mitt!
Nu är jag här sen 5 månader tillbaka och jag har fått uppleva så mycket häftigt och fått så många nya vänner!
Det är många som skriver till mig att de älskar att följa mig på Facebook så nu har jag bestämt mig för att öppna upp en blogg för mina följare.
Jag har massor med spännande resor planerade i framtiden och jag kommer att blogga om alla äventyr jag får vara med om.

NannyMcTraveling
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.