My Life In Galicia

Med den här bloggen vill jag bl.a. visa hur underbara Galicien är och Ni läsare kommer även få se bilder och läsa om delar av mitt liv. Min blogg kommer inte innehålla jättemycket text, utan jag kommer låta mina bilder förklara det mesta.
Galicien är en autonom region i nordvästra Spanien. Galicien är bl.a. känt för dess vita Albariño viner från området Rías Baixas och för att ha en av världens bästa fisk- och skaldjur. Staden Santiago de Compostela är känt för sin otroliga Katedral samt för att vara målet för den berömda Pilgrimsvallfärden Way of St. James.
Inditex, koncernen där bl.a. ZARA och Massimo Dutti ingår i kommer också från Galicien.

Med vänlig hälsning,
Madeleine Andersson

My Life In Galicia
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 4,00 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.