Ensamma mammans värld

En ensamstående tvåbarnsmammas reseberättelser, resedrömmar o restips! Jag har de senaste sex åren rest utomlands minst en gång per år tillsammans med mina två söner; hittills enbart charter till Medelhavet – främst Turkiet – men till våren o sommaren 2013 så kommer nya delar av världen att upptäckas på nya resesätt! Jag bloggar även om resor i vårat vackra Sverige, o kanske främst om svenska fjällen då hela lilla familjen älskar snö, fjäll o skidåkning. Tanken framöver är även att fjällvandra i större utsträckning; när min yngste son börjar bli lite större så öppnar sig nya möjligheter till upplevelser! Att resa med barn är ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat, o via min blogg så försöker jag att tipsa om allt som hör detta ämne till.

Ensamma mammans värld

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 4,00 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.