Den vita Afrikanen

Min blogg handlar om mina två resor till Zimbabwe i Vicfalls om ett och samma lejonprojekt som samarbetar med Lion Encounter och ALERT. Det är 4 stegs projekt som handlar om att bevara lejonstammen i Afrika. Jag gjorde mitt projektarbete i årskurs tre på gymnasiet om lejonstammen och uppnådde ett betyg på MVG, så jag är väldigt insatt i just lejonens tillvaro. Min plan här näst är att börja sälja pärlarmband som det står ”africa needs lions” på och spara dem pengarna för att sedan lämna in en check till just lejonen på ALERT’s hemsida. När jag har fått ihop dem pengarna som jag behöver så kommer jag att åka ner till Sydafrika för att åka till ett nytt projekt som heter Ukutula och även ett som heter Adventure Park och sedan till Antelope Park i Zimbabwe och Masuwe i Victoriafalls, så det är mycket pengar som spelar roll här och ska därför också kolla upp stipendium och fonder som är villiga att sponsra för att lejonen ska få det bättre då dem är i behov utav pengar för att bredda kunskaperna vidare och att lejonstammen ska öka. Ska sätta igång med bloggandet och förklara mer och mer för andra i bloggen om dem olika organisationerna. Ska bli kul att få komma iväg sen och få blogga på resande fot, har jag aldrig gjort förr!

Den vita Afrikanen
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 4,00 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.