Den Bengaliska Björnen – Livet i Dhaka

Den Bengaliska Björnen handlar om hur det är att leva och bo som utlänning i Bangladesh, till största delen i huvudstaden Dhaka. Dhaka är världens tionde största stad med ca 17 miljoner invånare. Jag som skriver bloggen heter Björn Lizana Hermansson. Hemma i Stockholm arbetade jag som copywriter, främst inom B2B. Min fru Marcela arbetar på Sveriges ambassad här i Dhaka. Jag har förmodligen en del fritid och kommer att utforska denna spännande stad och detta spännande land, och försöka dela med mig av upplevelserna till bloggens besökare och följare. Jag vet att det blir två (minst) lärorika år för mig och jag hoppas att det blir det även för dig som följer mig.

Den Bengaliska Björnen – Livet i Dhaka
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 4,00 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.