City Lover Reser

Min reseblogg är för dig som älskar storstäder, natur, kultur, vandra och resa med barn.

Jag älskar att resa till storstäder med deras fantastiska byggnader, folkvimlet och kulturutbudet, men jag reser även till platser där jag kan vandra och se en solnedgång i ett fjärran land.
Jag reser så ofta jag kan och gör det gärna med mina barn, med familjen eller på tu man hand. De har följt med på över 30-tal resor och det bästa med det har varit att upptäcka nya resmål med deras ögon.
Just nu är jag en ”city lover”. Jag älskar stora städer, kanske för att mina barn är i den åldern när en resa till en city lockar mer än att ligga på stranden. Jag tar dem ut på storstadsweekend på tu man hand och det är ett underbart sätt att umgås och lära känna sitt barn och sig själv.

City Lover Reser
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 4,50 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.