Anna Willix

Bloggen är och kommer vara mest om Brasilien och låt mig berätta varför.
Första gången jag åkte till Brasilien, var jag nervös och lite orolig, hade hört en del otäcka historier (jobbar på SOS International) och visste nästan inget om Brasilien.
Herregud, jag blev blixt förälskad i landet med en gång, har aldrig upplevt något liknande tidigare (har rest en del och även arbetat som reseledare). Brasilien tog mig med storm! WOW!
Nu hade jag också turen att träffa på en brasse i Stockholm innan jag reste, som bjöd med mig på en resa till Trancoso, där jag fick träffa hans vänner. På mina tre veckor i Brasilien fick jag uppleva mer än vad jag gjort på ett helt år här hemma! Fick träffa alla typer av brassar, rika som fattiga, bo i lyxiga hus, på hostel och besöka favelas. Jag blev förbluffad över vilka våldsamma kontraster och skillnader det finns där men också över att oavsett var ifrån personerna kom, så var de alla lika glada och gästvänliga! Alla bjuder på sig själva och är så otroligt öppna! Jag har varit tillbaka två gånger sedan dess och det är lika underbart varje gång.

Nu ska jag tillbaka om två veckor och stanna i två månader och mitt mål är att uppleva och se ännu mer av Brasilien, träffa ännu flera trevliga människor och dela med mig av detta genom min blogg.
Jag vill att vi i Sverige ska få upp ögonen för detta fantastiska land, att vi ska bli mer medvetna om vad Brasilien har att erbjuda.
Många har det säkert som jag hade det innan jag åkte dit första gången, rädda och nervösa, klart att man ska vara försiktig MEN Brasilien har så mycket mer än det!! Det vill jag visa med min blogg, jag vill dela med mig av det, så andra kan resa till Rio och förhoppningsvis gråta av sorg för att de måste lämna landet när semesterns är slut. Som jag gör varje gång:-)

Sen tycker jag att det är märkligt att det inte finns så många bloggar om Brasilien.. Så ”up-coming” som det landet är, VM och OS, och landet i sig som bubblar av framgång!

Än så länge kan jag dessvärre ej bo i Brasilien, utan bor i Köpenhamn, vilket också kommer vara en del av min blogg och andra kommande resor.

Min blogg kommer att ha många foton och inte helt så mycket text (kommer vara mer text än nu, har precis börjat blogga och fotona jag lagt upp är från mina tidigare resor)

Jag hoppas att ni gillar min blogg och att jag får äran att vara med på Eran sida.
Tveka inte att fråga om det är något ni undrar över eller något annat ni önskar att veta.

Tack för er tid och ser fram emot att höra ifrån er!
Med vänliga hälsningar,
Anna Willix

Anna Willix

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.