Anna of Australia

Min blogg startade jag inför min resan till Australien. Jag spenderade flertal timmar med att leta bloggar om Australien, men det enda jag hittade var antingen väldigt gamla bloggar, eller bloggar som bara innehöll bilder och inget fakta. Jag vill ha en blogg som blandade en reseberättelse med nyttigt fakta och tips som behövs inför en långresa. Det var därför jag grundade annaofaustralia.blogg.se. Inför min resa var mitt fokus att lägga upp så mycket information som jag hittade så att den som ska bege sig ut på samma resa lätt kan hitta vad man måste fixa innan. Väl i Australien så bloggade jag om livet men försökte samtidigt blanda upp det med lite kul sightseeing tips. Mest fokus blev det på vad man kan se och göra i Sydney eftersom vi spenderade mest utav vår restid där. Har även recenserat hostellen vi bodde på och rekommenderat vissa och avrått från andra. Har tipsat om allt ifrån vart man hittar den billigaste sushin i Sydney till vilka barer som är bra häng och vilka kvällar man ska gå till vilka.

Anna of Australia

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 4,00 out of 5)
Loading ... Loading ...

Comments are closed.